Vaskbar papir kølekasse

Mix og match

21-12-2021

I æraen af "mix og match", modedesignere, der altid er på forkant, spiller denne trend godt. Ud over farvetilpasning er det mere interessante kombinationen og anvendelsen af ​​forskellige stoffer/materialer.


For eksempel, i november er Li Nings seneste Xi'an City limited sko, BAD FIVE WAVE 180, inspireret af indpakningspapiret fra "Roujiamo".De søgte Tyvek materiale til hældelen, med den " roujiamo"  skjult i den gennemsigtige ydersål.


tyvek paper

På grund af Tyveks unik tekstur og fremragende bearbejdningstilpasningsevne, flere og flere designere trykker konstant på det "hybrid" potentiel. Dette hybride design gør det ikke kun lettere at skabe unikke visuelle effekter, men har også flere muligheder i produkttekstur og funktion.


Kosmetisk taske (Tyvek+ vævet stof)


Håndtaske (Tyvek + kvaster)

tyvek paper

dupont paper


Indkøbstaske (Tyvek+lærredsstof+PU)


Håndtaske (Tyvek+Fleecestof)

dupont paper


Vendbar jakke (den ene side er lavet af Tyvek papir)

tyvek paper bag


Tyvek ®  er et polyethylenmateriale med høj densitet fremstillet ved en unik flashspinning og bindingsproces, som kombinerer materialeegenskaberne fra papir, film og vævning. Udover at være let, sej, rivefast, vandtæt, åndbar, vejrbestandig, miljøvenlig og kompatibel med alle former for tryk, har den også fremragende behandlingsegenskaber. Det kan nemt coates, stødes, foldes, limes, sammensættes, perforeres, sys og varmeforsegles. Det kan blive en umiskendelig"partner" med alle slags materialer.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik